Solsken över Slottsskogen

 

Igår hade jag en härlig dag i Göteborg. Jag strosade omkring i Haga och besökte även Slottsskogen. Det var varmt och i parken satt människor och åt glass på parkbänkarna. Det kändes som sommar. Jag uppskattar sommaren men kan ändå tycka att det är lite skönt att det snart är höst. Jag ser bl.a. fram emot flera trevliga löppass i sval höstluft.

Om några veckor är det Bokmässa också. Det har blivit ett besök där i några år nu och det börjar nästan kännas som lite utav en tradition att åka dit. Det har varit trevligt. Ofta har jag träffat vänner och bekanta där. Ibland har jag gått och lyssnat på någon intressant föreläsning som varit tankeväckande och inspirerande. Det blir eventuellt ett besök där även i år.

/Linda

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • © All material on this domain is copyrighted by Linda Andersson. All rights reserved.

  • Web design and code by David Nielsen