Snart nyår

 

Hej på er!

Jag får så trevliga kommentarer och hälsningar ibland av er läsare och besökare på hemsidan. Där ni tycker; att jag skriver intressant i bloggen, att jag är en duktig fotograf, om bilderna. Några personer är förtjusta i dikterna jag skrivit. Andra tränar och tycker det är roligt att läsa om någon annan som tränar osv.
Jag motionerade i början av året men mer fokuserat har jag tränat sedan någon gång i våras. Jag har haft ungefär 2-3 löpträningspass i veckan. Det tycker jag är lagom och det har jag tänkt fortsätta med. November och december har ett av de löpträningspassen varit ett intervallpass. Jag har sprungit intervaller på olika sätt. T.ex. ett visst antal; 30 sekunders, 1 minuts, 2 minuters och 4 minuters. En gång sprang jag några 200-metersintervaller, en annan gång 400–metersintervaller.
Sedan har jag ibland varit på andra pass som t.ex. Yoga och Core-träningspass där det varit störst fokus på balansövningar och övningar för att stärka mage och rygg.

I morgon är det nyårsafton. Då blir det först en härlig frukostbuffé. Senare en joggingtur eller promenad i trevligt sällskap. På eftermiddagen kommer jag med några personer att förbereda kvällens nyårsaftonsmiddag.
Jag vill hälsa till er alla. Jag önskar er en trevlig nyårsafton med god mat, kärlek och trevligt sällskap. En bra avslutning på det här året och en trevlig början på år 2014.

Gott Nytt År!

Linda

 

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • © All material on this domain is copyrighted by Linda Andersson. All rights reserved.

  • Web design and code by David Nielsen