Samba och sol

 

Weekendresor, några dagar på ett mysigt slott, god mat och umgänge med släkt och vänner. En tur på en vandringsled och dagar med trevliga naturupplevelser. En eftermiddag med roliga spel i vänners sällskap, en spaweekend med massage och några bra böcker. En kväll med samba och rumba dans, ett besök på en konstutställning, en klassisk konsert en mysig kväll. Ja påsk kan tillbringas på många olika sätt.

Jag har hittills haft en trevlig påsk, umgåtts och ätit god mat. Tagit promenader och sprungit 5 km i ett lopp. Jag har läst lite mer i den bok jag för tillfället läser, en kärleksroman.
Det finns många bra skäl till att läsa böcker och det är en sak jag tänker försöka göra lite mer; läsa fler böcker.

Idag har jag varit ute mitt på dagen och tagit en träningstur på 12-13 km. Jag sprang i korta träningstights och en tunn väst. Det var relativt bra väder för en joggingtur men ganska varmt så det var skönt att det kom några svaga vindar som svalkade lite.

Här följer några bilder:

Påskliljor.

 

Kvällspromenad.
Ännu en stund till solnedgång. Möter några personer som också är ute och promenerar. Nästan vindstilla. Fridfullt. Blåsippor i en slänt intill vägen. Stora tallar, stranden och havet.
Mat efter dagens träningstur.
Sallad med paprika, fetaost, rödlök och avocado. Vegobitar, aioli och quinoa.

En trevlig fika en dag.
Mjuk kaka med kanel och kardemumma.

Jag vill tacka för vänliga hälsningar och fina kommentarer och önska er en trevlig vecka.

Linda

 

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • © All material on this domain is copyrighted by Linda Andersson. All rights reserved.

  • Web design and code by David Nielsen