Salsamusik till regniga vyer

 

Regndroppar på fönsterrutan. Öppna landskap, skog, åkrar, några röda hus, granskog, berg och åkrar. Jag sitter på tåget och tittar ut. Ute är det mulet och regn.
Från mina hörlurar hörs svängig och mestadels glad salsamusik.  På några låtar sjungs det på spanska om kärlek, vänskap, förälskelse, besvikelse och glädje.
Musiken och sången är rytmisk, lite melankolisk och glad. Det blir en kontrast till det lite mer grådisiga jag ser genom fönsterrutan. Boken jag läser har jag tillfälligt lagt på sätet bredvid. Jag tar en stund, funderar och planerar lite inför sommaren. Det är redan april och det har varit många fina vårdagar. Fler blir det och om ett tag är det sommar.

Linda

Den här bilden tog jag häromdagen.

En kopp te ikväll när jag kommit hem.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • © All material on this domain is copyrighted by Linda Andersson. All rights reserved.

  • Web design and code by David Nielsen