Trivsam helg

 

Denna helg i mars går mot sitt slut och snart är det måndag och ny vecka. Det har varit en trevlig helg på flera sätt. Jag har haft gäster på besök och vi har pratat, skrattat, ätit god mat och fikat. Jag tycker om att laga lite lyxigare mat på helgerna och särskilt om jag får gäster, men jag tycker också om att gå ut på restaurang och äta eller som jag blir ibland bortbjuden på god mat.

Jag har gått en tipspromenad med frågor om Allemansrätten.  Även om jag tycker att jag kan och kunde en del var det några frågor som var lite kluriga och inte helt självklara för mig. Det var kul att fräscha upp minnet och även lära sig något nytt. Att lära sig nytt och reflektera över saker, företeelser mm tycker jag ibland är ganska fascinerande och givande.
Jag kanske skulle tyckt det varit intressant att bli forskare i t.ex. något samhällsvetenskapligt ämne.

Det finns bloggar som handlar om: språkvetenskap, mat, träning(finns många olika träningsformer) antropologi, sociala medier, ekonomi, heminredning, mode, trädgård mm.
Tanken med bloggen är att ibland ha ett lite reflekterande perspektiv. Sedan skriver jag ju även om mer vardagliga händelser, min träning mm.

Linda

Dessa vackra tulpaner fick jag i helgen.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • © All material on this domain is copyrighted by Linda Andersson. All rights reserved.

  • Web design and code by David Nielsen