Stunder av glädje

 

Klockan är ca kvart över 8 och ännu är det ganska svalt ute. Himlen är ljust blå och det är vindstilla. Jag hör mina fotsteg mot gruset, fågelkvitter och ett svagt ljud från bilarna på en väg en bit bort.  Färgglada blommor, gröna buskar och träd omger vägen jag går på. Jag passerar en björnbärsbuske vars grenar sträcker sig en bit ut över grusvägen. En svag vind sveper förbi och skakar om träden. Solen lyser på de ljusgröna björnbären.

Plötsligt knakar det till i skogen ett tiotal meter bort. Där inne bland träden får jag syn på ett rådjur. Det står alldeles stilla i några sekunder innan det skuttar djupare in i skogen. Jag fortsätter min promenad hemåt. Hälsar på en bekant och tänker på den fina komplimangen jag fick av en kvinna igår kväll. När jag kommit hem sätter jag på låten ”Softness and Light” av Brian Crain, som är en låt jag tycker är fin.

Tänker att idag är, och idag blir en bra dag. /Linda  

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • © All material on this domain is copyrighted by Linda Andersson. All rights reserved.

  • Web design and code by David Nielsen