Solen skiner och sommaren fortsätter

En frisk och fräsch smoothie, en smörgås, en kopp kaffe och ett glas vatten. En stilla stund- några yogaövningar och en joggingtur. Ungefär så har jag börjat mina mornar de senaste dagarna. Söndagarna har jag tagit tillbaka för att springa ett lite längre distanspass. Det känns bra tycker jag.

Jag hoppas du som läser här hade en trevlig midsommar. Det hade jag. På midsommarafton blev det sång, dans och god mat. Jag och en annan tjej spelade gitarr och sjöng några låtar. Efteråt blev det en god jordgubbstårta och en kopp kaffe. En mycket trevlig midsommarafton.

På sommaren tycker jag ibland det kan vara roligt att t.ex. spela volleyboll en stund, kasta frisbee, spela minigolf, kubb eller badminton. Några av de aktiviteterna har jag gjort några gånger och jag har också införskaffat ett nytt spel som jag spelat en gång: Trädgårdsyatzy. Det var roligt och det blir nog fler gånger i sommar.

Ha en fortsatt trevlig vecka.

Linda

Blåbärssmoothie som har blivit lite av en favorit.

Blommande Tagetes.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • © All material on this domain is copyrighted by Linda Andersson. All rights reserved.

  • Web design and code by David Nielsen