Lördagslopp och söndagsmys

 

Från fotbollsplanen hördes det heja och glädjerop när man passerade. Jag befann mig i trevligt sällskap vid Vallhamra Idrottsplats. Caféet vid Ishallen var öppet. Vi gick in dit och satt där en stund. Från caféet genom fönsterväggen ser man ut över ishallen. Där inne åkte flera flickor skridskor. Graciöst rörde de sig över isen. Ibland gjorde någon en piruett och åkte sedan elegant vidare.

Det närmade sig start. Jag gick ut och promenerade bort till startområdet vid löparbanan. Vädret mulet men molnen skingrades en aning när vi stod och väntade på start. Klockan 12 gick starten och jag begav mig iväg. Här och där stod påhejande publik. När jag sprungit 8-9 kilometer hörde jag några barn ropa: ”Heja, heja, nu är det inte långt kvar”. Väl i mål fick jag en guldmedalj/plakett. ”Sävedalsloppet” står det på framsidan och på baksidan 2013.

Det har hittills varit en lugn och trivsam söndag. Jag har ätit frukost. Lyssnat på lugn och vacker piano musik. Tagit en kortare promenad och läst i en bok en stund.

Linda

 

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • © All material on this domain is copyrighted by Linda Andersson. All rights reserved.

  • Web design and code by David Nielsen